2500 TL Adwords Kuponu

Evet yanlış okumadınız. Google artık 2500 TL kupon veriyor yeni hesaplara ancak daha önceden de olduğu gibi 30 gün içinde ne kadar harcarsanız sonraki ay veriyor bu tutarı size kredi olarak bunu da 60 güne çıkartacaklar diye duydum ancak deneme şansım olmadı henüz.

Kupon için kimseye bir şey ödemenize gerek yok siteden kayıtla veriyor zaten herkese bu kodu. Yani parayla satın almanıza gerek yok.

Ama aaa güzelmiş bol bol kullanalım her ay yeni hesap açalım demeyin bence sonra herkes sıkıntısını yaşıyor bunun. Örneğin zırt pırt şirket evrakları istemeleri vs… gibi zorluklar yeni açılan hesaplardaki hemen askıya almaların nedeni ülkemizdeki patlatılan kendilerince Google’a borç takıp zengin olacağını sanan hesaplardan dolayı oluyor.

Kısacası hiç reklam vermediyseniz ve düşünüyorsanız bundan tabi ki faydalanın ya da müşterilerinize bunu sunun mutlu olsunlar onları düşündüğünüz için. Ama lütfen, lütfen gerektiği gibi kullanın. Aynı kaçak elektirik kullanımlarını nasıl biz ödüyorsak uzun vadede bunu da biz öderiz 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir